Ga naar de inhoud

Website laten maken

WordPress website laten maken
01

WordPress website.

Bij Webart Creations houden we van ons vak en dat zie je terug in onze kwaliteit- en service. Wij leveren een professionele WordPress Website voor een zeer net tarief, welke met zorg & professionaliteit voor u zal worden gebouwd.

Onze nieuwe websites zijn altijd responsive dus perfect zichtbaar op de desktop, tablet en smartphone.
We hechten veel waarde aan goede service, daarom zul je een samenwerking met ons als prettig ervaren. Bij ons vind je alles onder 1 dak. Naast het laten bouwen van je website, kun je bij ons ook de Zoekmachine Optimalisatie – de vindbaarheid in Google – en het onderhoud van de website of webshop laten verzorgen.

WordPress website laten maken Zaandam

Wij bouwen onze websites in WordPress. WordPress is een zogenoemd contentmanagementsysteem (CMS), oftewel: een systeem waarmee je makkelijk en snel, zonder al teveel technische kennis, een website kunt beheren en aanpassen. Er bestaan tientallen CMS-programma’s, waarvan WordPress de meest gebruikte en populairste is. Dat heeft alles te maken met de gebruiksvriendelijkheid van het systeem en de eindeloze opties die WordPress biedt.

Je hebt al een Budget website met 1 of 2 pagina’s vanaf €349 ex btw.

02

Waarom een WordPress website.

Wij bouwen websites in WordPress met de onderstaande kenmerken.

RESPONSIVE

Alle websites en webshops die wij maken met WordPress zijn altijd responsive dus goed zichtbaar op zowel tablets en smartphones als ook op een gewone desktop PC of laptop.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

WordPress is enorm gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Met een paar klikken heb je een nieuwe pagina gemaakt, je menu verandert of tekst en foto’s toegevoegd.

EEN VEILIG CMS

Je wilt dat jouw website veilig is. Wij doen er alles aan om de beveiliging up-to-date te houden. Er zijn vele mogelijkheden ‘ongenode gasten’ buiten de deur te houden.

SEO VRIENDELIJK

Middels de SEO plugin Yoast, de techniek en de content van de website zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop hoog gaat scoren in de Google zoekresultaten.

SOCIAL MEDIA INTEGRATIE

Makkelijke integratie met je Social Media kanalen. Social Media zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf en een integratie van beiden kan voor veel meer bezoekers zorgen.

GOED UITBREIDBAAR

Een plug-in is een kleine softwaretoevoeging. Er zijn gratis en betaalde plug-ins beschikbaar. Voor bijna elke denkbare functionaliteit is er wel een plug-in te vinden.

03

Wat hebben wij al gedaan.

Support

Stuur een email 24/7. Ook in het weekend worden emails beantwoord.

Over ons

Full service internet bureau opgericht in 2005. Meer dan 15 jaar ervaring.​

Bereikbaar

T. +034 66883306
Skype. RobKorpel
E. info@webart-creations.nl

Volg ons
Support

Stuur een email 24/7.
Ook in het weekend worden emails beantwoord!

Over ons

Full service internet bureau opgericht in 2005. Meer dan 15 jaar ervaring.

Bereikbaar

T. +034 66883306
Skype. RobKorpel
E. info@webart-creations.nl