Ga naar de inhoud

Werkwijze

01

hoe verder.

Je hebt besloten een nieuwe WordPress website of WooCommerce webshop te laten maken. Bekijk hieronder de stappen vanaf het eerste contact tot aan de oplevering. Uiteraard kunnen deze stappen per project op enkele details afwijken.

02

De te nemen stappen.

Elk project is weer anders, maar de onderstaande 5 stappen zijn toch wel de stappen welke vrij standaard zijn vanaf het contact tot en met het Live gaan van een nieuwe website en/of een webshop. Hier kan dus vanwege bv. de grootte van het project vanaf geweken worden.
Stap 1

Inventarisatie & Offerte

Bij het laten maken van een website of webshop heb je vooraf het één en ander voor ogen. In de inventarisatiefase brengen wij jouw wensen en doelen in kaart, en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van jouw ideale website of webshop en kunnen wij een scherpe offerte opstellen.

Stap 2

Planning & Concept​

Na goedkeuring van de offerte sturen wij je een aanbetalingsnota van 50% van het totaalbedrag en plannen wij de 1e werkzaamheden in welke bestaat uit het zoeken van een juiste layout. Na akkoord layout gaan wij deze aanpassen in eigen stijl, kleuren en vullen met de bestaande of aangeleverde content.

Stap 3

Ontwikkeling & Realisatie

Na akkoord voor de layout zal de nieuwe website op een tijdelijke locatie (subdomein/URL) worden gebouwd en ontwikkeld. Je kunt live de vorderingen bekijken en direct feedback geven waar nodig.

wordpress website laten maken
Stap 4

Testfase

De gehele website / webshop zal nu moeten worden getest op een juist werking. Linkjes, contactformulieren en overige functionaliteiten worden uitgebreid getest. Ook eventuele laatste wijzigingen in beeld- en tekst zullen nu nog worden aangepast.

Stap 5

Lancering & Onderhoud​

Wanneer de website compleet is en je tevreden bent met het eindresultaat, kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee jouw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld. Mocht je moeite hebben bij het beheren van jouw website, kun je ons natuurlijk altijd vragen om advies! Als laatste sturen wij je de afrekennota voor onze werkzaamheden (resterende 50%).

zie je deze werkwijze wel zitten?

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Support

Stuur een email 24/7. Ook in het weekend worden emails beantwoord.

Over ons

Full service internet bureau opgericht in 2005. Meer dan 15 jaar ervaring.​

Bereikbaar

T. +034 66883306
Skype. RobKorpel
E. info@webart-creations.nl

Volg ons
Support

Stuur een email 24/7.
Ook in het weekend worden emails beantwoord!

Over ons

Full service internet bureau opgericht in 2005. Meer dan 15 jaar ervaring.

Bereikbaar

T. +034 66883306
Skype. RobKorpel
E. info@webart-creations.nl