Ga naar de inhoud

Huisstijl ontwerpen

01

Krachtige huisstijl.

Wie voor zichzelf werkt weet hoe belangrijk het is om zichzelf bekend te maken aan de buitenwereld. Uiteraard wil je dit natuurlijk wel doen met een design dat bij jouw bedrijf past en dat precies laat zien waar je voor staat. Vandaar dat wij voor jou met genoegen een huisstijl ontwerpen op maat. Jouw huisstijl is tenslotte hét visitekaartje van je onderneming en de juiste stijl zorgt voor een professionele uitstraling. 

Zo creëren wij artikelen als visitekaartjes, briefpapier, logo’s en enveloppen. Maar ook Folders, flyers, magazines, boekjes, posters, …. etc.

We ontwerpen jouw logo voor € 149 ex btw en jouw complete huisstijl (logo + visitekaartje + briefpapier + enveloppe) voor € 525 ex btw.
02

Herkenbaarheid.

Bij een sterke huisstijl draait het om herkenbaarheid. Het consistent toepassen van het logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en mogelijk ook foto’s moeten ervoor zorgen dat jouw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met jouw onderneming te maken heeft.

In de basis verstaan we onder een huisstijl het ontwerp van het logo, een visitekaartje, briefpapier en een enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk ook veel breder ingezet worden.
Denk hierbij aan het toepassen op autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, gevelbelettering, geprinte media, beurspromotie, relatiegeschenken, etc. Ook bij het ontwerp van een website speelt huisstijl ontwerp een belangrijke rol en houden we natuurlijk optimaal rekening met de verschillende elementen binnen deze huisstijl.

UNIEK ONTWERP

Wij ontwerpen altijd een unieke huisstijl op maat. Je ontvangt minimaal 3 conceptvoorstellen van ons.

100% TEVREDENHEID

Logo of huisstijl nog net niet helemaal wat het moet zijn? Wij gaan door tot je 100% tevreden bent.

SNELLE OPLEVERING

Vlotte levertijd, binnen enkele werkdagen ontvang je de ontwerpen in diverse gewenste bestands-formaten.

Support

Stuur een email 24/7. Ook in het weekend worden emails beantwoord.

Over ons

Full service internet bureau opgericht in 2005. Meer dan 15 jaar ervaring.​

Bereikbaar

T. +034 66883306
Skype. RobKorpel
E. info@webart-creations.nl

Volg ons
Support

Stuur een email 24/7.
Ook in het weekend worden emails beantwoord!

Over ons

Full service internet bureau opgericht in 2005. Meer dan 15 jaar ervaring.

Bereikbaar

T. +034 66883306
Skype. RobKorpel
E. info@webart-creations.nl